Innovatief en alledaags

Disclaimer

Nucleair Nederland streeft naar het geven van correcte en actuele informatie over nucleaire techniek en al haar toepassingen. Deze website is dan ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden. Wanneer u vragen heeft over de inhoud van de website kunt u contact met ons opnemen via info@nucleairnederland.nl. Nucleair Nederland aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die verband houdt met het gebruik van deze website of met de tijdelijke onmogelijkheid om deze website te raadplegen. Nucleair Nederland is niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites waarnaar wordt verwezen of websites die verwijzen naar deze website.

Copyright

Nucleair Nederland behoudt zich het auteursrecht op deze website voor. Met bronvermelding van Nucleair Nederland is het toegestaan de informatie op deze website geheel of gedeeltelijk op enigerlei wijze over te nemen en/of te verspreiden.

Cookies en webstatistieken

Nucleair Nederland maakt gebruik van cookies en webstatistieken om beter inzicht te krijgen in het gebruik van haar website door de verschillende bezoekers. Met die informatie kunnen wij onze website verbeteren en beter laten aansluiten op uw behoeften.

  1. Home
  2. disclaimer